BGM – Online supermarket в Благоевград

От 20 години верига супермаркети BG MARKET се старае да предложи най-добрите стоки, на възможно най-конкурентните цени. От шест години БГ МАРКЕТ усъвършенства и услугата за доставка на храни, напитки, козметика и стоки за дома до дома или офиса през своя онлайн магазин – онлайн супермаркет BG MARKET – един от първите онлайн супермаркети в България, с богат опит в търговията с хранителни стоки.
BGM.BG – Хранителен магазин в Благоевград, Банско и Добринище предлага безлпатна доставка на разнообразни стоки до вашият дом всеки ден от единадесет сутринта до 19:00. lavazza crema e gusto Категориите ни са много разнообразни – от свежи зеленчуци и плодове, месо и риба, шоколади и торти. Може да намерите също и храни от първа необходимост като брашно, захар и сол, оцет и олио, подправки за различни гозби, консерви царевица и други. Логично не сме забравили асортимента ни с козметика и стоки за дома – там може да немерите богат асортимент от дамски и мъжки шампоани, течни и твърди сапуни, душ гелове, пасти за зъби, дамска козметика, мъжки козметични комплекти, както и витамини за вашето здраве. Разнообразието от напитки в онлайн супермаркет BG MARKET е голямо. Доставяме тъмна бира и червено вино, плодови напитки и газирани напитки, фрешове напитки, соеви напитки, млечни и сладки напитки, мляно кафе, различни видове чай и минерална вода. Разбира се, сетили сме се и за домашните любимци – предлагаме различни храни като консерви за куче, гранули за коте в различни размери, пастети и много други.
Предлаганите брандове са многобройни. Онлайн супермаркет BG MARKET винаги се е стремял да поддържа марки стоки, които са с доказано качество. Може да поръчате премиум брандове козметика от по-висок клас както и други, със по-ниско качество, но на много по-добри цени. Освен това, само в онлайн супермаркет BG MARKET може да намерите някой от най-познатите италиански марки продукти. От насипните и пакетирани ядки може да закупите продукти с марка ALTO, ЕЛИТ, КРОНОС, РОКО и други. От категория месо и риба, в сайта може да закупите марките АЗ ЯМ, КОМПАС, БРАВО, EKO MES, НАРОДЕН, OREHITE, PERELIK, SAMI M и много други. От на млечните продукти най-разглеждани са DANON, ACTIVIA, ВЕРЕЯ, LACRIMA, HALTA, HOPLA, БОР ЧВОР, MLEKOVITA, ОЛИМПУС и др. Продаваме качествени макаронени изделия на БАРИЛА и DIVELLA. От на зърнените закуски и снаксовете може да намерите продуктите на НЕСТЛЕ, ЛЕЙС, БЕЙК РОЛС и други. Предлагат се шоколади и други захарни изделия на MILKA, LINDT и MARS, а от напитките продаваме бели вина на KATARZHINA, MEZZEK, ТАВЕРНЕЛО, TCHERGA, BULGARE, от бирата – KAMENITZA, ПИРИНСКО, CARLSBERG, STELLA ARTOIS, БЕКС, ТУБОРГ, CORONA EXTRA и др. А от козметичните продукти, най-поръчваните марки са винаги в асортимента ни – НИВЕА, DOVE, PALMOLIVE, ГАРНИЕР, TAFT, АКВАФРЕШ, LISTERINE, COLGATE, SENSODYNE, FA, ALWAYS и др. През дългите години опит сме се научили да разпознаваме качествените храни, напитки, козметика и стоки за дома и купуваме не толкова известни, но изключително добри френски марки, на страхотни цени. Разгледайте тези продукти в онлайн магазина ни.
Независимо какви стоки търсите, онлайн супермаркет BG MARKET може да предложи най-доброто на конкурентни цени. Спестете време и пари с услугата на онлайн супермаркет БГ МАРКЕТ за безплатна доставка на храни, напитки, козметика и стоки за дома до вашият дом или офис. Пазарувайте сигурно и без затруднение в сайта на BG MARKET и събирайте точки за допълнителни намаления на хранителни стоки след всяка поръчка.

Leave a comment